Het Droedelcafé

voor ontspannen moederschap

Droedelen is creatief tekenspel. Iedereen heeft weleens gedroedeld. Bijvoorbeeld als je aan de telefoon zit en je maakt lijntjes of kriebeltjes met je pen op de krant of een envelop. Of vroeger in je schrift als de leerkracht wat aan het uitleggen was.

Droedelen helpt je te ontspannen. Je hoofd leeg te maken en weer bij jezelf te komen.

 

Wil jij:

Gevoel van vrijheid

Buiten zijn

Anderen ontmoeten

Creatief bezig zijn

Nieuwe ervaringen doen

Met je blote voeten in het gras

Kom dan Droedelen!

 

Wanneer: Vrijdagochtend 26 juni, 24 juli en 21 augustus;  Tijd: 09.30 -10:30 uur; Voor wie: Moeders (max 5);  Kosten: € 17,50;  Waar: Oldenelerpark in Zwolle Zuid

Meld je aan door een mail te sturen naar: hennie@kinderpraktijk-talentinzicht.nl of stuur een bericht via de contactpagina

Als je graag plezier en ontspanning wilt beleven met je kind. Ga dan op reis tijdens de creatieve ouder-kind workshop. We gaan op Safari of de Onderwaterwereld ontdekken.

Ontdek wat droedelen met je doet. Hoe de verschillende bewegingen je ontspanning, energie, rust en/of ruimte geven.
Droedelen kun je overal en op elk moment doen. Thuis aan de keukentafel of op je werk, of je nu 3 minuten hebt of 3 kwartier.
Alles is oké. Het is jouw droedel en er zijn vele variaties. Hiernaast deel ik een filmpje met je zodat je thuis alvast aan de slag kunt.

Droedelen is ook heel leuk om samen met je kind te doen; dezelfde droedel óf we bedenken een kleine variatie zodat de droedel beter aansluit bij (de leeftijd van) je kind.

Het droedelcafé kan, tot maximaal 5 personen, ook op locatie plaatsvinden.