Reiki

 

Ervaar jij als ouder ook dat opvoeden soms best lastig is? Dat je het gewoon even niet weet? Dat je behoefte hebt aan tijd en aandacht voor jezelf.

 

Reiki is een ander woord voor universele levensenergie. Letterlijk vertaald betekent het de kracht van de zon. Voor mij betekent het dat we allemaal licht en liefde zijn. En dat liefdevolle aandacht voor onszelf en de ander essentieel is om jezelf te kunnen en mogen zijn. Intuïtief stem ik me af op jou en ondersteun ik je op energetisch niveau.

Van jongs af aan maken we fijne en nare gebeurtenissen mee. Onverwerkte emoties kunnen blokkades geven waardoor je energie niet goed door je lijf stroomt en je fysiek en of emotioneel klachten ervaart. Deze energetische manier van werken ondersteund in het weer in beweging zetten van jou levensenergie. Het geeft een diepe ontspanning waardoor je rust ervaart. Het kan je helpen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki is altijd in en om ons heen. Je gebruikt het waarschijnlijk ook zelf in het dagelijks leven. Zoals wanneer je een pijnlijke plek hebt en er even overheen wrijft. Of wanneer je je kind een kus geeft op de zere knie wanneer hij/zij net gevallen is.

Wil jij voor je kind of jezelf meer rust in het hoofd? Ben je op zoek naar ontspanning? Of wil je meer balans ervaren in je lijf, hoofd en/of gevoel? Kom dan eens ontdekken of Reiki iets voor jou is.

Het mooie van Reiki is dat je lijf zelf “weet” wat jij nodig hebt. En het is voor iedereen die ervoor open staat. Voor kinderen en volwassenen.

Wij hebben een sterk zelf oplossend vermogen en Reiki ondersteund dit zelfhelende vermogen in ons.

Reiki is een aanvulling op de reguliere geneeskunst geen vervanging.

 

Reacties:

“Wat fijn, ik voel me nu veel lichter”

“Ik voel nu de vloer weer en sta weer stevig op de grond”

“Het is alsof ik nu meer contact heb met mijn gevoel”

“Wat helend was dit op verschillende niveau’s”