Het moederschap brengt vele verassingen en uitdagingen met zich mee. Ik geloof dat als jij als moeder weet wie jij bent en weet waar je talent ligt dan kun je vanuit die talenten precies die moeder zijn die je kind(eren) nodig heeft. En kun je ook je kind ondersteunen in het ontdekken en inzetten van zijn of haar talent.

Vanaf het moment dat ons kind geboren wordt willen het verzorgen en beschermen. Dit is een natuurlijke drang en ook heel belangrijk voor ons kind. Tegelijk met het doorknippen van de navelstreng begint ook het loslaten en het vertrouwen op de eigen ontwikkeling van je kind. Tijdens die ontwikkeling met al zijn verschillende fases zal je kind je positief verrassen en kom je ook uitdagingen tegen. Kinderen spiegelen en confronteren jou als moeder en ook je partner met hun emoties en gedrag. Hun gedrag en emoties triggeren je en dagen je uit. Gevoelens van onmacht, frustratie, boosheid, irritatie en verdriet zijn voor iedereen herkenbaar alleen kunnen je ook onzeker maken in je moederschap.

Elke moeder die ik spreek wil graag de beste moeder zijn voor haar kind. Alleen hoe ben je de beste moeder voor jou kind? Wat heb jij nodig om vertrouwen, stevigheid en plezier te ervaren in het moederschap? Wat heeft je kind van jou nodig?

 


Talentgesprek

In een talentgesprek ontdekken we welke talenten jij hebt en wat jij nodig hebt om deze talenten in te zetten.
Want op het moment dat jij je talenten in kunt zetten krijg je juist energie.
Ook zal je meer vertrouwen en stevigheid ervaren in het moederschap.
Juist door jezelf te zijn!

 

 

 

Reiki

Ontspanning is essentieel om plezier te ervaren in het moederschap. In mijn praktijk geef ik reiki behandelingen. Reiki geeft een diepe ontspanning en ondersteund op energetisch niveau het zelfhelend vermogen van het lichaam. Merk je dat je een vol hoofd hebt, spanning ervaart of dat je meer contact wilt maken met je intuïtie dan kan een reikibehandeling daarbij ondersteunend zijn.

 

 

 


Droedelen

Ben jij op zoek om op een creatieve manier te kunnen ontspannen? Even je brein te resetten waardoor je weer ontlaad en oplaad? Dan gaan we samen droedelen. Je ontdekt wat er gebeurd bij jou als je droedelt. Wat gebeurd er en wat levert het je op. Ook doen we verschillende droedeloefeningen die je vervolgens ook thuis kunt doen. Op deze manier heb je aan de keukentafel of op je werk een middel in handen om even te kunnen ontspannen en je hoofd leeg te maken.