Mijn naam is Hennie Kuindersma en ik ben trots op mijn eigen kinderpraktijk.
Mijn passie is ‘kinderen met zelfvertrouwen de wereld laten ontdekken‘.

Na mijn SPH opleiding heb ik 15 jaar met veel enthousiasme gewerkt bij Bartiméus. Hier heb ik slechtziende kinderen begeleid en hun ouders, leerkrachten e.a. ondersteund. In 2015 voelde ik heel sterk de behoefte om mijn hart nog meer te volgen en kinderen te ondersteunen in het vergroten van hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ik heb ervoor gekozen om te stoppen met mijn baan en ben een 1-jarige Post-HBO opleiding bij BGL tot kindercoach gaan volgen. In 2016 richtte ik mijn eigen praktijk op.

Hier is plek voor kinderen én ouders. Ik ben positief, intuïtief, creatief, hooggevoelig en  empatisch. Ik geloof dat iedereen kleurrijk is. Alle kleuren horen erbij en mogen er zijn. Soms is dit uit balans bij  je kind of in je gezin en domineren de minder mooie kleuren. Graag denk ik met jullie mee en kijken we samen wat er nodig is om alle kleuren weer te laten stralen.

Ik heb me gespecialiseerd in het leren ‘lezen’ en begrijpen van kindertekeningen m.b.v. de methode ‘Tekenen is meer‘ en me ontwikkeld tot creatief coach.

Door Bureau Bezem ben ik opgeleid tot Beeld en Breincoach®. In deze opleiding heb ik me verder verdiept in de visuele cognitieve leerstijl of te wel Beelddenken en ook in oogsamenwerkingsproblemen.

Ik heb mijn praktijk aan huis aan de Helmichmarke 11 in Zwolle Zuid. De zolder is omgebouwd tot professionele praktijk ruimte met een huiselijke sfeer. Waar genoeg plek is voor je kind om zich op zijn of haar manier te ontwikkelen. Houd je kind juist meer van rennen en bewegen dan kunnen we altijd naar buiten gaan. Je bent van harte welkom om een keer te kijken en te ervaren of dit een plek is waar je je kind met een gerust hart achter wilt laten. Er is geen wachtruimte. Ik woon echter vlakbij het winkelcentrum en op loopafstand van de Ijssel.

Sinds september 2018 huur ik ook een praktijkruimte midden in het centrum aan de Bloemendalstraat 7. Ook hier ben je van harte welkom.